Marți, 06 Decembrie 2022 14:25

Sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții unui centru comercial bucureștean

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Promenada Mall, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial. Sub conceptul „Cadourile se simt. De sărbători, emoțiile ne aduc împreună”, Promenada Mall a pregătit evenimente dedicate celor mici, un patinoar pe terasă și chiar și un serviciu gratuit de împachetare a darurilor.

Distracție pe patine la Promenada Mall

Nimic nu se compară cu voia bună de pe gheață în sezonul rece! De luna aceasta, centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori la patinoarul amenajat #pePromenada (terasa de la etajul 2), zilnic, în intervalul 10.00 – 22.00.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun

Până în Ajunul Crăciunului, Promenada Mall pune la dispoziția clienților un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, în perioada 5-24 decembrie, la standul special amenajat la parter, în zona scărilor rulante.

Moș Crăciun ajunge la Promenada Mall

Între 21-23 decembrie, copiii se vor bucura de întâlniri cu Moș Crăciun, în fiecare zi. Moșul va sosi pregătit cu multe surprize pentru micii vizitatori, într-un decor de poveste, amenajat la etajul 1, zona H&M.

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

MediaSind

 

LMP2019

smart pol