Marți, 28 Martie 2023 10:13

Peste 6.500 de vizitatori au ajuns la evenimentul #TotulPentruCasaTa2023 de la Romexpo

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 23 - 26 martie, Romexpo a organizat #TotulPentruCasaTa2023 - conceptul care a prezentat soluții home & deco potrivite pentru orice tip de locuință. Manifestarea a avut loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și s-a bucurat de prezența a peste 6.500 de vizitatori.

La #TotulPentruCasaTa2023 au participat 150 de companii, din 14 țări (Austria, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia și Ungaria). Evenimentul a înregistrat un grad de internaționalizare de 24%, fiind prezente 104 firme din România și 46 din străinătate.

Timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia să descopere proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior și să se bucure de reduceri considerabile la produsele și accesoriile home & deco.

#TotulPentruCasaTa2023 a adus în prim plan creativitatea și originalitatea companiilor prezente la târg. Reprezentanții acestora au oferit vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și decorare a spațiilor de lucru sau de locuit.

Mai mult decât atât, manifestarea a promovat ideea de locuință eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum și soluțiile de reducere a consumului energetic.

#TotulPentruCasaTa a reunit târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo.HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol