Vineri, 29 Septembrie 2023 09:47

8.721 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu ocazia CosmeticsBeautyHair2023

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 21- 24 septembrie, Romexpo a organizat CosmeticsBeautyHair2023 - evenimentul care a prezentat cele mai noi tendințe în make-up, hair styling, nails, skin & body care.

La Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură au participat 67 de companii reprezentative pentru industria de beauty, CBH2023 înregistrând un grad de internaționalizare de 23% și 8.721 de vizitatori.

Ediția de anul acesta a promovat soluțiile sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții, cele mai populare tendințe din acest sector, precum și aparatele și echipamentele revoluționare de pe piață.

În cele 4 zile de desfășurare, publicul larg, dar și profesioniștii din domeniu au sărbătorit Zilele Internaționale ale Frumuseții și au participat la o serie de masterclass-uri, demonstrații, ateliere și conferințe de top, organizate de Atelierele ILBAH, în parteneriat cu Beauty One și cu sprijinul ROMEXPO.

Publicul specialist a fost prezent și la Congresul de Cosmetologie #Cosmeticon, organizat de Asociația Cosmetologilor din România, în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul ROMEXPO.

Concomitent s-a desfășurat și #BifeSim2023 – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii.HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol