Marți, 06 Februarie 2024 09:55

Sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară la Construct-Ambient Expo 2024

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR) îi invită pe potențialii vizitatori ai Construct - Ambient Expo 2024 la un eveniment deosebit, care face parte din conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa (Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers).

Ce aduce nou Construct - Ambient Expo la cea de-a 29-a ediție?

Manifestarea pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expozițională, Construct - Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor.

Expoziția oferă vizitatorilor un cadru perfect pentru a-și prezenta produsele și serviciile, punându-le în lumina reflectoarelor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri.

„Astfel, nu doar că îți vei consolida reputația în domeniu, dar vei avea și oportunitatea de a întări relațiile existente și de a stabili noi parteneriate strategice”, au menționat organizatorii.

Prezența vizitatorilor la #ConstructAmbientExpo2024 nu este doar despre prezent, ci și despre viitor, au adăugat aceștia. Expoziția servește ca un catalizator pentru schimbările și inovațiile care vor defini peisajul construcțiilor în următorii ani. Fiind prezenți aici, vizitatorii pot contribui la modelarea unui mediu în care comunitățile pot beneficia de tehnologii de top, practici sustenabile și soluții creative.

„Este o oportunitate de a te conecta cu lideri de opinie din industrie, de a învăța din experiențele altor profesioniști și de a împărtăși cunoștințele tale. Prin participarea la eveniment, nu doar că îți consolidezi poziția pe piață, dar ajuți și la crearea unui mediu propice pentru inovație și progres în sectorul construcțiilor și amenajărilor. Alătură-te nouă la #ConstructAmbientExpo2024 și fii parte din transformarea și avansul continuu în domeniul construcțiilor! Contactează echipa de organizare pentru a afla care sunt condițiile de participare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..”, se menționează într-un comunicat de presă al Romexpo.HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol