Miercuri, 14 Februarie 2024 14:30

Reduceri exclusive, pachete all-inclusive și promoții de neratat la Târgul de Turism al României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 15 – 18 februarie, Romexpo a lansat recent invitația la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional și prezintă cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024.

Timp de patru zile, vizitatorii au ocazia să descopere reduceri exclusive, pachete all-inclusive și promoții de neratat care le pot transforma visurile de călătorie în realitate. Fie că sunt în căutarea unei escapade urbane sau a unei vacanțe pe o insulă exotică, organizatorii se laudă că dispun de variante pentru toate gusturile.

„La Târgul de Turism al României poți achiziționa o vacanță de șapte nopți în Turcia - Antalya, cu zbor și regim all inclusive, cu doar 389 euro. Iar dacă preferi să îți petreci concediul mai aproape de casă, în Bulgaria, poți sta la plajă, 5 nopți, cu doar 89 euro. Bucură-te de reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Roma, Istanbul, Atena, Lisabona, Paris, Madrid, Londra, Milano și Florența, sau alege un pachet pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru. Dacă ai în plan o destinație exotică, la #TTRI2024 găsești pachete de lux cu buget accesibil. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Bali, Maldive, Mauritius, Seychelles, Tulum sau Punta Cana”, se menționează într-un comunicat de presă recent.

Agențiile și tour operatorii se întrec în oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024. Ca atare, vizitatorii pot alege cele mai bune variante de cazare pe litoralul românesc sau în inima Carpaților, cu un discount de până la 30%.

Pe lângă partea expozițională și pachetele avantajoase pregătite pentru pasionații de călătorii, Târgul de Turism al României oferă și o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismulul și topul destinațiilor turistice pentru anul 2024. În plus, cei interesați pot participa la o serie de lansări de cărți de travel.

Mai mult decât atât, manifestarea intermediază și întâlniri de business între antreprenori și reprezentanți ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

„Vă așteptăm la târg să experimentați întâlniri directe cu experți din industrie, ghizi locali și reprezentanți ai agențiilor de turism și să beneficiați de oferte speciale și sfaturi prețioase pentru o vacanță incredibilă”, au precizat organizatorii.

Program vizitare:
15 – 17 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
18 februarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro

HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol