Luni, 26 Februarie 2024 13:49

TotulPentruCasaTa2024 - revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 14 – 17 martie, Romexpo organizează #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Timp de patru zile, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze standuri pline de idei creative, să se lase captivați de culori și texturi și să descopere proiecte spectaculoase pentru amenajarea spațiului de lucru sau de locuit.

La #TotulPentruCasaTa2024, aceștia vor putea întâlni experți în construcții, arhitectură, design interior și exterior, producători de mobilier de calitate și creatori de decorațiuni unice, care le vor putea oferi posibilitatea de a se inspira dintr-o varietate de stiluri și concepte.

„Construct Ambient Expo 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale. Pe lângă partea expozițională, Construct - Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor”, se menționează într-un recent comunicat de presă.

RomTherm 2024 promovează integrarea principiilor sustenabilității și inovației în domeniul instalațiilor din România, adoptarea unor abordări responsabile pentru mediu și utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil și smart. În plus, evenimentul prezintă instrumentele care reduc amprenta de carbon și optimizează consumul de energie. Sistemele de încălzire, ventilație, aer condiționat, alimentare cu apă și sanitare sunt zone cheie în care inovațiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

Mobila Expo 2024 se adresează celor care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului.

Manifestarea Expo Flowers & Garden 2024 prezintă evoluția sectorului amenajărilor peisagistice și orientarea spre sustenabilitatea spațiilor verzi durabile. În cadrul expoziției, sunt prezentate proiecte de grădini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente și tehnologiile care asigură o gestionare eficientă a apei.

„Pentru profesioniștii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezintă locul ideal pentru networking și parteneriate cu furnizorii de top. Nu rata ocazia de a face parte din această experiență captivantă și de a construi legături cu profesioniștii din industria home & deco”, au conchis organizatorii.

Program de vizitare:
14 – 16 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
17 martie, în intervalul orar 10:00 – 16:00
Bilet intrare: 20 lei/ziHWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol