Vineri, 28 Iulie 2023 09:20

#DentaRommedica2023 prezintă stomatologia viitorului și provocările medicinei moderne

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ești producător sau distribuitor de echipamente, aparatură și instrumente pentru clinici stomatologice, laboratoare de tehnică dentară sau cabinete medicale? Imporți consumabile necesare în desfășurarea activității stomatologice sau a medicinei generale? Oferi servicii specializate sau dezvolți tehnologii revoluționare pentru industria medicală sau farmaceutică?

Atunci trebuie să participi ca expozant la #DentaRommedica2023. Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară și Târgul internațional de medicină și farmacie au loc în perioada 12 - 14 octombrie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Cele două manifestări aduc în prim plan tehnologiile digitale pentru stomatologia viitorului și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale. #DentaRommedica2023 se adresează medicilor stomatologi, farmaciștilor, celor care practică medicina generală, specialiștilor și antreprenorilor din industria medicală, precum și studenților de la universitățile de profil. Liderii industriei și-au asigurat deja locul. Hai și tu alături de ei!

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol