Miercuri, 07 August 2019 06:18

Erou în lupta cu valurile!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Când vine vorba de salvarea unor vieți, bravii noștri militari nu se dau niciodată la o parte, situație în care s-a aflat și cap. Irinel Bădulescu, membru de onoare LMP, militar veteran din cadrul B 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, aflat în vacanță pe litoral.

caporalMai exact, marți, 6 august 2019, acesta a salvat de la înec un copil de 10 ani. Practic, în momentul în care copilul a fost luat de curenți și a strigat disperat după ajutor, Irinel nu stat pe gânduri și s-a aruncat în valuri. A ajuns cu greu chiar în ultima clipă când băiețelul se ducea la fund. A început o luptă foarte grea datorită curenților puternici care îi trăgea în larg și cu copilul înspăimântat.

Datorită pregătirii fizice, Irinel fiind multiplu campion mondial la Kickboxing, militarul a reușit să ajungă cu băiețelul în siguranță la mal.

Salvamarii, oamenii de pe plajă și părinții copilului i-au mulțumit în lacrimi camaradului nostru pe care noi, membri LMP îl considerăm un EROU!

„Astăzi pentru câteva secunde ai fost eroul lui, îngerul lui păzitor, sunt mândra de tine, de faptul că nu te dai niciodată înapoi de la a salva pe cineva sau de a oferi ajutorul tau, indiferent de consecințe. Sa fi sigur ca binecuvântările părinților lui te vor ajuta pe viitor. Te iubesc! Oamenii frumoși nu sunt întotdeauna buni, dar cei buni sunt întotdeauna frumoși!”, a declarat Ionela Bădulescu Ionela, soția militarului.

Parteneriate

Logo Smartfert

 

LMP2019

 

MediaSind