Miercuri, 02 Septembrie 2020 18:10

Revirimentul lui Trump: șansă de 49.5% la realegere și peste 50.000 de euro puși pe el într-un singur pariu!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Revirimentul lui Trump: șansă de 49.5% la realegere și peste 50.000 de euro puși pe el într-un singur pariu! Betfair

Schimbare dramatică în cursa pentru Alegerile Prezidențiale din SUA: Donald Trump are 49.5% șanse să fie reales, devenind azi-dimineață favorit în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă probabilitate din ultimele trei luni, doar 49%.

Șansele lui Donald Trump de a câștiga un nou mandat de Președinte al Statelor Unite au crescut simțitor în ultimele săptămâni, el recuperând în fața lui Joe Biden și fiind dimineață cotat de către Betfair Exchange cu 49.5% șanse – cotă 2.02.

Astfel, Trump a redevenit pentru moment favorit pentru realegere, după ce în ultimele luni Biden părea să ia un avans decisiv.

Avansul deținut în cursa pentru Casa Albă de către candidatul Democrat, Biden, a dispărut. Betfair oferea dimineață o cotă de 2.04 (49% șanse) pentru Biden, care reprezintă cea mai mică probabilitate de succes pe care a avut-o acesta din 5 iunie încoace.

„Avansul considerabil avut de Biden s-a evaporat,” a spus un purtător de cuvânt Betfair. „Remarcabila recuperare a Președintelui Trump ne indică faptul că odată cu pariurile plasate în favoarea lui, acesta a redevenit favorit în cursa pentru Casa Albă în această dimineață”.

Alegerile Prezidențiale SUA 2020 - următorul președinte

Pariuri plasate în valoare de 79.2 milioane €

Donald Trump – 2.02 (probabilitate de 49.5%)
Joe Biden – 2.04 (probabilitate de 49%)

Pe 1 august, Trump era cotat cu 35% șanse de a câștiga cursa, fiind Președintele cu cea mai mică probabilitate de a fi reales din istoria SUA. În acel moment, șansele lui Biden erau cu 26% mai mari – 61%.

Recent, piața Betfair Exchange a văzut și cel mai mare pariu plasat până acum în campania prezidențială – peste 50.000 de euro fiind mizați într-un singur pariu pe Donald Trump.
De dimineață, cotele au fluctuat în favoarea ambilor candidați, ceea ce face această cursă prea strânsă pentru a putea fi prezisă.

HWP5Red animated arrow down

youtube

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

Afilieri

 LMP2019

smart pol