Marți, 03 Decembrie 2019 19:36

Achiziția mașinilor cu tracțiune integrală de către Energetica, inoportună, (Firea)

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul General, Gabriela Firea, a sancționat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziției a trei autoturisme cu tracțiune integrală.

„Deși realizată cu respectarea prevederilor legale și în deplină transparență, achiziția nu este oportună”, precizează edilul-șef prin intermediul unui comunicat de presă. „Nu sunt de acord cu astfel de achiziții, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecință, am solicitat remedierea acestei situații, eventual prin vânzarea lor și achiziția unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”.

Totodată, Primarul General a dispus realizarea unei analize minuțioase a tuturor achizițiilor acestei companii.

Prin anunțul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziția a trei autovehicule Euro 6, cu motorizarea de 1.591cmc, 177 CP, tracțiune integrală, varianta de echipare medie și consum mediu de 7,4 l/100km.

„Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica București va demara cel puțin trei șantiere consecutive – Piața Bobocica, Drumul Taberei și Ferentari - pentru modernizarea rețelei de termoficare a Capitalei”, se mai precizează în documentul de presă.

Parteneriate

Logo Smartfert

 

LMP2019

 

MediaSind

 

Cookies